30 Mart 2011 Çarşamba

Nişan Pastası Seçimi


Şeker hamuruyla kaplı pastaları çok beğeniyorum ; ama tabi çok renkli olunca yiyecek gibi değil de süs gibi duruyor.
Geçen de söylediğim gibi yaza nişanım olacak bir aksilik çıkmazsa, ben de heyecanlı birisi olarak her şeyi araştırmaya çok önceden başladım.:) Elbisemi seçmiştim , annem dikti bile, üzerinde güpür aplikler var, onları işliyor, elbise pudra rengi o yüzden nişan genel olarak pastel tonlarında ayrıntılardan oluşsun istiyorum.
Pasta, süslemeler, elbise hafif tonlarda ,uçuşur tarzda olsun:)
Pasta seçenekleri olarak bu pastalar aklımda, tabi pastacı yapabilir mi çok bilgili değilim.


Elbisem güpürlü pastel tonlarında olacağı için, pastalarda da güpür detayları, pastel tonlar seçtim.
Annemin bana hediye ettiği pudra rengi inci kolyeyi takıyor olacağım o gün, bu pasta da o inciye süper uyar.




Bu pasta ise benim elbiseme göre yapılmış direk, bu kadar uyar yani.



En şık pastalardan biri de bu , kelebek sayısı da biraz artırılabilir.

Siz hangisini beğendiniz? 

29 Mart 2011 Salı

Şeffaf Converse




Şeffaf ve plastik her şey moda biliyorsunuz ki , converse'in de şeffafı varnış ben bilmiyordum.Her seferinde artık converse almam yeter diyorum ama sürekli almaya devam ediyorum, günlük hayatta converseden vazgeçemiyorum.Babet çok düz taban sürekli giyilmiyor, spor ayakkabısı fazla spor, topuklu da yorucu.Bu converse de yeni favorim oldu, ama satılan bir yer görmedim  açıkcası, markafoni'de var diye duymuştum bu model yine yok ,ki olsa da tükenirdi.Bilen varsa bana söyleyebilir mi?:) teşekkür ederim

Furla Candy Bags


şeffaf, plastik, rengarenk furla çantalar bu yazın en trendyi çantası olacağını şimdiden kanıtladı.Avrupa'daki bloggerlar sırasıyla aldı, bizden de alanlar var ama benim için çok pahalı.İnternette 150 200 euro civarı , İstanbul Kanyon ve İstinye Park'ta ise 350 liraymış yanlış bilmiyorsam.


Gerçekten şeker gibi bir çanta

Elimde şansım olsa bu modeli alırdım


Ama daha da büyük bir şansım olsaydı, hepsini isterdim:)

25 Mart 2011 Cuma

Arda ve Sinem Evleniyormuş


Arda Turan -Sinem Kobal çifti evlenmeyi düşünüyormuş.Arda Turan geçtiğimiz günlerde Sinem'de aradığım mutluluğu buldum, evlenmeyi düşünüyoruz, iyi bir futbol başarısının ardında iyi bir aile hayatı yatar.Futbolseverler farklı bir Arda izleyecek bundan sonra demiş.Hadi bakalım, mutluluklar.(Uçan Kuş) 

24 Mart 2011 Perşembe

Baharda da Parkalar Üzerimizde Olacak

 

Bildiğiniz üzere parkalar sonbaharda çok trend olmuştu, baharda da bu moda devam edecek

 

Yakası kürklülerden, kapşonlulara çeşit çeşit parkalar yine üzerinizde olsun.

 

Taytlarla, elbiselerle her şeyle ayrı güzel.

Stil Danışmanı Aysun Kaba da her trendi kendi tarzıyla bütünleştirip uygulayan , giydiğini yakıştıran ünlülerden.

Blake Lively ; Yastığıyla havaalanında


Blake Lively , gerek Gossip Girl'deki rolü gerekse günlük hayattaki tavrı ile beni kendine sinir etmeyi her zaman başaran ünlülerden:) Ağzını eğerek konuşması, dekolte konusunda hemen her zaman aşırıya kaçması, şirinlikten uzak tavırları hepsi bütünüyle itici.Yastığıyle yolculuk etmesine ise kıyamam :) Hiç şirin değilsin canım.


poz vererek uyumaca:)

4.sezonu bu hafta baştan izledim de sinirim ondan sanırım:)

23 Mart 2011 Çarşamba

Lace Oxford


:Modada oxford rüzgarı hızını kesmiyor, artık sadeleri demode oldu, iki renkliler, dantelliler, dekolteliler,  çeşit çeşit modelleri çıktı.Bu model Candela'nın.



Bu da Revolve Clothing ama aynısı Koton'da da vardı:) 

Anne Hathaway :Gala Şıklığı


Anne Hathaway seslendirme yaptığı animasyon film Rio'nun galasına bu harika dantel elbiseyle katıldı.Doğal kullandığı saçlarıyla deniz kızına benzettim ben, çok narin ve şık buldum.


Siz nasıl buldunuz?

22 Mart 2011 Salı

Zara Pink Blazer


Chiara Ferragni , theblondesalad


Bu blazer bu sezon alacaklarım listesinde ama şu an fiyatı 120 lira indirimi beklemek şart oldu, aslında benim istediğim daha uzun blazer bu boy çok var ama daha uzunları 200 liradan başlıyor pembe istersem :S İstanbul shopping fest bitmeden İstanbul'a uğramak gerek.

Maria Sharapova



Maria Sharapova ünlü atletik kadınlar arasında  en narin en zarif sporculardan biri.Bu kadar kaslı bir vücut bu kadar naif durmaz çünkü genelde, sporcu kadınlarda erkeksi bir taraf  olur.Havuç pantolonunu, altına giydiği nude platformları, yüksek belli pantolonun içine yerleştirdiği çiçekli , kuşlu gömleğiyle çok hoş göründü gözüme, siz nasıl buldunuz? 

20 Mart 2011 Pazar

KATE BOSWORTH 'un küpeleri


Kate'in tarıza bayıldığımı her fırsatta söylüyorum bazen abartıryorum, ama bu retro küpeler kendi adına bir postu haketti sevgili okuyucularım.Çok uzun zamandan beri böyle retro küpeler istiyorum, mangoda buna uzaktan 3. derece bir akrabanın benzediği kadar benzeyen bir küpe bulup almıştım, ama içimdeki isteği dindirmeye yetmedi.Zira o günden beri hala aramaya devam ediyorum, siz satılan bir yer biliyorsanız beni bilgilendirin, lütfen , teşekkür ederim:)

Meryem Uzerli Ödül Töreninde


Geçtiğimiz günlerde Tüketici kalite ödülleri sahiplerini buldu, Meryem Uzerli de Almanca çevirileriyle, sunumda geceye renk kattı.Sonra birden kendisine en iyi kadın oyuncu ödülü verilince, o kadar şaşırdı ki inanamadı, herkes seferber oldu , ikna etmeye başladı sempatik oyuncuyu:) Sonra inanınca sahnedeki herkese sarıldı, herkesi öptü , çok güldüm:) Konuşması da dizideki gibi hatta dizidekinden bile kötü, ama bir o kadar da şirin.


Böylece Türkiye'deki ilk ödülüne de kavuşmuş oldu.

Küçük Sırlar by ADL (Adil Işık)


Adil Işık'ın  üretimini  sınırlı sayıda yaptığı yeni koleksiyonu Küçük Sırlar by ADL 'yi duydunuz mu? Türkiye'de sadece 14 şubede bulunan ürünlere Anka Mall Adil Işık 'da rastladım.Rengarenk tütülü etekler, renkli elbiseler, ceketler olmak üzere 20 parçadan oluşuyor şimdilik koleksiyon ama ilerleyen zamanlarda artacakmış çeşitlilik.Ayrıca burada gördüğünüz tüm giysiler dizide de sevdiğiniz yıldızların üzerinde olacak.

19 Mart 2011 Cumartesi

Neon Renkler: SARI


Andy , Stylescrappbook blogunun sahibi, onun üzerinde her zaman yeni trend bir şeyi görmek mümkün , neon sarıyı da, kendi yaptığı clutchıyla çok güzel taşımış.



Rihanna'da öyle  güzel bir yüz var ki hanım hanımcıksarı elbisesiyle de çok güzel, deriler içinde de.


Burada manikürden çantaya bakamadığınızı biliyorum ama çantanın rengi de güzel değil mi:) 

 
Meyve desenleri çok moda demiştim, ananas da bunlardan biri ojede de çantada da çok tatlı durmuş, ben henüz ananaslı bir giysi aksesuara denk gelmedim, siz gördüyseniz beni haberdar edin.

18 Mart 2011 Cuma

Cherry Cherry Boom Boom


Geçen yaz çiçek baskısı trikolarda, elbiselerde, ceketlerde kısacası her giysi parçasındaydı.Bu yaz da yıldızlar , geometrik desenler, puantiyeler en güzeli de meyve desenleri her yerde olacak.

En güzel meyve deseni kiraz :)



Şu elbisenin tatlılığına bakar mısınız


17 Mart 2011 Perşembe

Sarı Merserize Kazak


Blogger After Drk 


Blogger FashionFruit

Bu iki blogger en çok takip ettiğim bloggerlardan, biri İtalya'dan biri Hollanda'dan, ikisi de bugün aynı kazaklı postlarını yayınlamış:) Büyük ihtimal sponsor olma ihtimali var : Style By Marina adresinden siz de alabilirsiniz. Bu sezon trikolar, merserizler çok moda, tam baharlık.

Sienna Miller : Beyaz Montu , Siyah Ankle Botu ve Çantası


Sienna Miller tarzıyla kendine hayran bırakan ünlülerden, son olarak yanında ayırmadığı beyaz kürkümsü montu da her kombinde ayrı güzel .Ayrıca ayağından da çıkarmadığı siyah ankle botu.Aslında ünlüler genelde aynı giysileri bu kadar sık kullanmaz ama demek ki botları çok rahat:)
Şaşıracaksınız ama bu üç fotoğraftaki çantası da aynı:) Çorabı da aynı sanırım:)) Olsun böyle olunca daha halktan bir havası oluyor:)



En çok bu kombindeki eteğini sevdim, siz ne dersiniz?