6 Mart 2011 Pazar

Ne Giydim?



Eskiden kahve tonlarında giyinmeyi pek sevmezdim, bu sene arttığından mı bilmiyorum, dolabımda da kahverengi giysilerim arttı, military modasından dolayı da yeşiller arttı, ortaya kahveli yeşilli kombinler çıkmaya başladı.


Koton haki renk bluzüm ön tarafı saten gibi, arkası penye, omuzlarında detaylar çok hoşuma gidiyor.Ayrıca kolay bir diy önerisi , yazın t-shirtlere uygulanabilir, giysinin havası birden değişiyor.


Bu saati de İstanbul'dan köprüaltından almıştım.Normalde köstekli bir saat , ben zincire taktım, 5 liraya almıştım şimdi hemen her gün üzerimde:) 

9 yorum:

  1. hırkayı mı, bluzu mu yoksa saatimi daha çok beğendim bilemedim.. ama sanırım saat! (=

    YanıtlaSil
  2. sağol esra:) hem de saat 5 lira yazın da kurdele takıcam süsle süsle tak işte:)

    YanıtlaSil
  3. kol detaylarına bayıldım :) dedimin kardeşime hediye ettiği köstekli saatini kolye yapma fikri vardı aklımda ama cesaret edememiştim çok hoş olmuş galiba bende yapıcam :)

    YanıtlaSil
  4. statlet bu da öyle dede saati gibiydi, zincire takınca baya güzel oluyo hem hiç şaşırmıyor da bayadır doğru:)yap bence de

    YanıtlaSil
  5. canııımmm aynı bluzun turuncusunu aldım ben de hatta gecen ctesi giydim:)bluz kardeşi olduk,yuppiee:)bu renkte harikaymış,saat kolye ise tam bir arzu nesnesii:)

    YanıtlaSil
  6. kol detayı çok güzelmiş gerçekten.. :)

    YanıtlaSil
  7. özge ben de turuncuyu sonradan gördüm, alıcam bir daha görrüsem bu yaz turuncu baya moda oalcak:))

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...