29 Şubat 2012 Çarşamba

Kristen Steward :Siyah Boyalı Saçta Kumral Dip


Gözümüz sarı boyalı saçta koyu renk dibe alışık hemen hemen hepimiz saçımızın rengini açtığımızda 1 ay sonra o görüntüyle karşılaşıyoruz.Tam da saçlarımı düğün sonrası siyah yapmaya karar vermişken, ki 5 6 yıl  kadar sarı saç kullandım dip boyasından bıktım, bu görüntüyü görünce yapmasam mı dedim.


Asıl mesele ne renk yaparsak yapalım bakımlı görünmek istiyorsak ,dipler bu kadar çıkmadan boyaları yenilemek, ama kendi saç rengine dönmek istediğin zaman mutlaka bu şekilde dolanmak gerekiyor, en iyisi boyatmamak da işte kadın milleti sürekli bir değişiklik isteği geliyor soldan soldan.

Kartalkaya'yı Ateşleyenler

Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

28 Şubat 2012 Salı

2012 Oscar Gecesi Kırmızı Halıda Beğendiklerim Beğenmediklerim


Gecenin en şık ismi asaletiyle ve sadeliğiyle Gwyneth Paltrow ,elbisesi Tom Ford.Aslında elbisenin omuza alınan kısmı çoban giysisi gibi ama Gwyneth o kadar güzel taşımış ki ,harika görünüyor


Stacy Keibler Marchesa elbisesi içinde ışıl ışıl parlıyordu, belinde kocaman bir gülle bir insan bu kadar mı şık görünür.


Cameron Diaz pudra rengi Gucci bir elbise tercih etmiş ancak elbiseden ziyade dibi gelmiş saçları ,özensiz saç kesimi ve modeli, en önemlisi erkek kolu monte etmiş gibi duran kaslı kollarıyla gecenin şık olmayan isimlerindendi.


Jennifer Lopez derin dekolteli Zuhair Murad bir elbiseyle katılmıştı geceye. Ben piliseyi genel olarak pek sevmem sadece uzun veya midi eteklerde seviyorum o da günlük hayatta.Gece için hele ki Oscar gecesi için hiç uygun bulmuyorum kaldı ki Jennifer Lopez çok şık giyinen birisi, beğenmedim


Natalie Portman, ah Natalieciğim sen ne giysen ben bayılırım zaten .Dior Haute Couture elbisesi çok düz bir model ve bu düz modeli oldukça ağır bir kolyeyle kombinleyerek her zamanki gibi çok doğru bir seçim yapmış geçen yılın Oscar ödüllü oyuncusu.


Penelope Cruz her zamanki gibi gecenin en şık isimlerinden olmayı başardı.Güzel yıldız Giorgio  Armani elbisesi içinde çok asil görünüyor.


Rooney Mara hemen her zaman siyah ya da beyaz tek renk elbiseler kullanıyor katıldığı davetlerde, bu sefer de beyaz Givenchy elbise tercih etmiş ve çok da hoş olmuş.


Maria Menounos ,Maria Lucia Hohan tasarımı su yeşili elbisesi içinde gayet hoş görünüyor.


Gecenin en çok konuşulan ismi tabi ki bu bacak pozuyla Angelina Jolie oldu.Okadar zayıfladı ki koca kafalı koca ağızlı biri haline dönüştü oysa ki Lara Croft zamanlarında ne kadar güzeldi.Elbisesi Atelier Versace, her zamanki gibi risksiz bir siyah elbise.

Emma Stone, Giambattista Valli Haute Couture elbisesi içinde çok şirin görünüyor.Cildiniz bembeyaz oluşu  ,kıpkırmızı elbiseyle birleşince çok güzel olmuş.

Benim beğendiklerim ve beğenmediklerim bunlar, ödüllere gelirsek:

En İyi Film: The Artist
En İyi Erkek Oyuncu: Jean Dujardin, The Artist
En İyi Kadın OyuncuMerly Streep, The Iron Lady
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Octavia Spencer, The Help
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christopher Plummer, Beginners
En İyi Yönetmen: Michel Hazanavicius, The Artist
En İyi Uyarlama Senaryo: The Descendants
En İyi Özgün Senaryo: Midnight in Paris
En İyi Animasyon Filmi: Rango
En İyi Görüntü Yönetimi: Hugo
En İyi Kurgu: The Girl With The Dragon Tattoo
En İyi En İyi Sanat Yönetimi: Hugo
En iyi Kostüm: The Artist
En İyi Makyaj: The Iron Lady
En İyi Özgün Müzik: The Artist
En İyi Şarkı: The Muppets
En İyi Ses Miksajı: Hugo
En İyi Ses Kurgusu: Hugo
En İyi Görsel Efekt: Hugo
En İyi Yabancı Film: A Separation

Prada 2012 Spring Collection-Superhero Shoes


Prada'nın 2012 baharı için çıkardığı koleksiyonundaki süper kahraman temalı ayakkabılar çok orjinal.


Özellikle bu model çok hoşuma gidiyor, belki benzerini bizim alabileceğimiz bir marka çıkarır da biz de giyeriz.

 




Diğer favorim de bu ,sarı ve pembenin uyumu harika, siz nasıl buldunuz ?

26 Şubat 2012 Pazar

Şeker Hamurundan Kurabiye ,Cupcake Süsleme


İlk öğrencilerim :) 


2 buçuk ay kadar önce Meltem hanımdan cupcake süsleme dersi almıştım, o zamandan beri ara ara özel günlerde cupcake ve kurabiye süslemesi yaptım ,ama ilk kez birisine öğrettim.Arkadaşım Çiğdem ve kuzenim Buket 'le bu kekleri ve kurabiyeleri yaptık.







Benim ve arkadaşımın yaptığı tavşanlar :) 

Şeker hamurundan süsleme yapmak çok eğlenceli, aynı zamanda hediye götürmek için de çok şık bir yol ,her defasında daha farklı şeyler deneyip , yaratıcılığınızı zorlama fırsatı buluyorsunuz.




Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Bana en çok Pembe VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, birçok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Pembe VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...
sony-vaio

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

Bir Aşk, Bir Ejderha ve Baştan Çıkartıcı Kokular!

8x4’ten bir ilk daha: Rumeli Hisarı’nda muhteşem bir project mapping gösterisi! Beauty ve Beast karakterleriyle klasikleşen masal, 8x4 yorumuyla Rumeli Hisarı’nın duvarlarında hayat buldu.



Daha önce Galata Kulesi’nden İstanbul’a deodorant püskürten 8x4, bu sefer de yeni deodorantları Beauty ve Beast’in fantastik dünyasını Rumeli Hisarı’na yansıttı. Güzel ve Çirkin masalından esinlenerek, hisarın duvarlarında fantastik bir aşk serüveni sergilendi.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Şubat 2012 Perşembe

Country Tarzı Dekorasyon Önerileri


Yazın  evlenip kendi evime taşınacağım için şu sıralar moda, trendler değil dekorasyon var gündemimde.Paşabahçe ,Tepe Home, Mudo Consept, bilumum züccaciyeci, Esse, English Home alışveriş duraklarım.En beğendiğim ayrıntıları bir dosyada topluyorum,sizinle de paylaşmak istedim. Üstteki fotoğraftaki gibi bavul, kutu  alacaklarım listesinde başlarda yer alıyor.


Beyaz renkli ,sevimli her ayrıntı benim olmalı.


Mutfakta renk renk raflar, eldivenler ,kupalar evi ev yapan detaylar.




Kuş motifi, ferforje kafesler, pastel tonlarında desenler en sade evi bile çok zenginleştirecek detaylar.





Soyunma paravanları her ne kadar gereksiz ve kullanışsız olsa da bir odayı bölmek için kullanılabilir.




Renkli şişeler, raflar, çerçeveler ama hepsi pastel tonlarda , bunlar dışındaki mobilyalar da mat beyaz oldu mu benim favori evim oluşuyor.Biliyorum bu kadar güzel ayrıntıyı bir araya getirmek çok zor hatta insan her şey güzel olsun isterken en ufak bir tuzluğu bile alamıyor ama en azından olabildiğinde tarz sahibi ,orjinal parçayı bulup ,yavaş yavaş evi oluşturmak çok zevkli.

22 Şubat 2012 Çarşamba

Rihanna Ne Kadar Da Zayıfladı




Son zamanlarda Rihanna katıldığı tüm davetlerde sırt dekoltesiyle pozlar veriyor ,ve dikkatimi  çeken de hiç fazla kilosunun olmaması ,bir ara baya kilo almıştı , çok iyi oldu, bir de saçlarını kahverengiye çevirse süper olcak

20 Şubat 2012 Pazartesi

Plastik , Dolgu Topuk Trendi


Melissa


Zara

Bu bahar dolgu topuğa yeni bir bakış açısı geliyor, plastik ve bilekten bağcıklı.Zara ve Melissa benzer modeller çıkardı, eminim farklı markalarda da vardır.Dolgu topukları gittikçe beğenmeye başladım, özellikle Zara'daki çok hoş duruyor, gidip denemek lazım  ancak fiyatı bana pahalı geldi, 259 lira.

17 Şubat 2012 Cuma

Fahriye Ve Özcan Aynı Filmde, Üstelik Evlenmiş


Özcan Deniz ve Fahriye Evcen ,Özcan Deniz'in yazın çıkacak olan Evim Sensin  filmi için bir araya gelmiş, hatta filmde evlenmiş bile.


Bu arada Fahriye'nin eldivenini çok beğendim, yazın düğünüm olduğu için sürekli bu tip ayrıntılara kayıyor gözüm:)

14 Şubat 2012 Salı

Adele'in Grammy'deki Christian Louboutin Manikürü


54.sü gerçekleşen Grammy Ödüllerinde 6 ödülü toplayarak geceye damgasını vuran Adele, Louboutin manikürüyle de gönlümü fethetti.


Bu da Louboutin manikürünü daha net görmek isteyenler için başka bir görsel .Baya uzun bir tırnak ya da kullanmak istemeyeceğim şekilde takma tırnak kullanmak gerektiği için hiç denemedim ama çok hoşuma gidiyor.

13 Şubat 2012 Pazartesi

Haftasonu Kıpkırmızıydım


Haftasonu havanın da azıcık ısınmasıyla fotoğraf çekimi yapabildik , kar ve yağmur olduğu zaman postal , kaban ,üst üste ne bulduysam giyindiğim için ne giydim postlarına ara vermiştim.


Ben midi etekleri çok seviyorum ve annem de bunu bildiği için eskilerden midi etekleri olanlardan benim adıma etek topluyor:) Bu eteği de yazın halamların yazlığına gittiğinde ordaki komşulardan biri vermiş , düşünün nerden nereye .Vintage desem yeridir:)


Cluthım arkadaşımın hediyesi Accessories ,  ceketim de Mango 


Yakam da annemin gençliğinde yaptırıp kullandığı yakası, artık benim dolabıma geçti.

Havalar tekrardan soğuyacakmış, umarım herkes bu haftasonu güzel havanın tadını çıkarmıştır.

11 Şubat 2012 Cumartesi

Adl + Cengiz Abazoğlu Defilesi


İFW kapsamında gerçekleşen Cengiz Abazoğlu defilesinde ,ünlü tasarımcının adl için tasarladığı giysiler yer aldı,defilenin teması ise 1950lerdi. Defilede dünyaca ünlü model Ana Beatriz Barros 4 kıyafetle yürüdü.



Defilede Wilma Elles de vardı .





İzleyiciler arasında moda haftası boyunca kız arkadaşı Ceylan Çapa'yla gördüğümüz Burak Özçivit.


Ebru Şallı da defileye girmeden poz vermiş de keşke vermeseymiş, açık ayakkabı içine çorap giymiş bir de en kötüsünden babanne çorabı giymiş, hiç beğenmedim.