28 Şubat 2012 Salı

2012 Oscar Gecesi Kırmızı Halıda Beğendiklerim Beğenmediklerim


Gecenin en şık ismi asaletiyle ve sadeliğiyle Gwyneth Paltrow ,elbisesi Tom Ford.Aslında elbisenin omuza alınan kısmı çoban giysisi gibi ama Gwyneth o kadar güzel taşımış ki ,harika görünüyor


Stacy Keibler Marchesa elbisesi içinde ışıl ışıl parlıyordu, belinde kocaman bir gülle bir insan bu kadar mı şık görünür.


Cameron Diaz pudra rengi Gucci bir elbise tercih etmiş ancak elbiseden ziyade dibi gelmiş saçları ,özensiz saç kesimi ve modeli, en önemlisi erkek kolu monte etmiş gibi duran kaslı kollarıyla gecenin şık olmayan isimlerindendi.


Jennifer Lopez derin dekolteli Zuhair Murad bir elbiseyle katılmıştı geceye. Ben piliseyi genel olarak pek sevmem sadece uzun veya midi eteklerde seviyorum o da günlük hayatta.Gece için hele ki Oscar gecesi için hiç uygun bulmuyorum kaldı ki Jennifer Lopez çok şık giyinen birisi, beğenmedim


Natalie Portman, ah Natalieciğim sen ne giysen ben bayılırım zaten .Dior Haute Couture elbisesi çok düz bir model ve bu düz modeli oldukça ağır bir kolyeyle kombinleyerek her zamanki gibi çok doğru bir seçim yapmış geçen yılın Oscar ödüllü oyuncusu.


Penelope Cruz her zamanki gibi gecenin en şık isimlerinden olmayı başardı.Güzel yıldız Giorgio  Armani elbisesi içinde çok asil görünüyor.


Rooney Mara hemen her zaman siyah ya da beyaz tek renk elbiseler kullanıyor katıldığı davetlerde, bu sefer de beyaz Givenchy elbise tercih etmiş ve çok da hoş olmuş.


Maria Menounos ,Maria Lucia Hohan tasarımı su yeşili elbisesi içinde gayet hoş görünüyor.


Gecenin en çok konuşulan ismi tabi ki bu bacak pozuyla Angelina Jolie oldu.Okadar zayıfladı ki koca kafalı koca ağızlı biri haline dönüştü oysa ki Lara Croft zamanlarında ne kadar güzeldi.Elbisesi Atelier Versace, her zamanki gibi risksiz bir siyah elbise.

Emma Stone, Giambattista Valli Haute Couture elbisesi içinde çok şirin görünüyor.Cildiniz bembeyaz oluşu  ,kıpkırmızı elbiseyle birleşince çok güzel olmuş.

Benim beğendiklerim ve beğenmediklerim bunlar, ödüllere gelirsek:

En İyi Film: The Artist
En İyi Erkek Oyuncu: Jean Dujardin, The Artist
En İyi Kadın OyuncuMerly Streep, The Iron Lady
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Octavia Spencer, The Help
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christopher Plummer, Beginners
En İyi Yönetmen: Michel Hazanavicius, The Artist
En İyi Uyarlama Senaryo: The Descendants
En İyi Özgün Senaryo: Midnight in Paris
En İyi Animasyon Filmi: Rango
En İyi Görüntü Yönetimi: Hugo
En İyi Kurgu: The Girl With The Dragon Tattoo
En İyi En İyi Sanat Yönetimi: Hugo
En iyi Kostüm: The Artist
En İyi Makyaj: The Iron Lady
En İyi Özgün Müzik: The Artist
En İyi Şarkı: The Muppets
En İyi Ses Miksajı: Hugo
En İyi Ses Kurgusu: Hugo
En İyi Görsel Efekt: Hugo
En İyi Yabancı Film: A Separation

5 yorum:

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...