29 Şubat 2012 Çarşamba

Kristen Steward :Siyah Boyalı Saçta Kumral Dip


Gözümüz sarı boyalı saçta koyu renk dibe alışık hemen hemen hepimiz saçımızın rengini açtığımızda 1 ay sonra o görüntüyle karşılaşıyoruz.Tam da saçlarımı düğün sonrası siyah yapmaya karar vermişken, ki 5 6 yıl  kadar sarı saç kullandım dip boyasından bıktım, bu görüntüyü görünce yapmasam mı dedim.


Asıl mesele ne renk yaparsak yapalım bakımlı görünmek istiyorsak ,dipler bu kadar çıkmadan boyaları yenilemek, ama kendi saç rengine dönmek istediğin zaman mutlaka bu şekilde dolanmak gerekiyor, en iyisi boyatmamak da işte kadın milleti sürekli bir değişiklik isteği geliyor soldan soldan.

7 yorum:

  1. Kristen'ın oynadığı karakter için boyatması gerekti...Çekimi olmadığı sürece kendi saç rengini kullanmayı tercih eden biri o yüzden bu şekilde dolanmak zorunda kalıyo malesef..Saçları da çok hızlı uzuyo zaten, bir önlem alma gereği duymamıştır...
    Ben böyle savunmaya geçmiş gibi oldum ama sadece açıklama ihtiyacı hissettim affola... =)

    YanıtlaSil
  2. :)savun savun benm için de savun çünkü ben de sarıdan kahveye dönemk için 2 bçk yıldır uğraşıyorum uçları ayrın bi ton arası ayrı ,bi kere boya deyince olmuyo tek renk uzun süre ben sadece siyah yapmak istiyorum ama onun dibi de aynı şekilde belli oluyomuş diye örnek olarak koydum:)

    YanıtlaSil
  3. Ben Allah vergisi siyah saçlarım için şükredim o zaman, boyayla tutturmak ve korumak zor oluyo siyahı çünkü.. =) Geçenlerde bende sıkılıp kahverengine boyadım ama tek bir damlası bile tutmadı boyanın,45 dakika boşu boşuna beklememle kaldım... :)

    YanıtlaSil
  4. Sacımı hiç boyamadım boyamamda. Kalitesini düşürüyor çünkü. Doğallık her zaman daha iyidir bence (:

    YanıtlaSil
  5. Aynen iyiki boya apmiyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Bu kız çok güzel ama sürekli saçmalıyor, teenager bunalımından kurtulamamış hala:)

    YanıtlaSil
  7. evt yaa dediğiniz gibi kalitesi düşüyor ben 2 yıldır boyamıyorum kurtulamadım diğler ortaya kadar ii de uçlar kalın gibi yapranık kötü duruyo

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...