29 Ocak 2012 Pazar

Kemal Usta Waffles ;Yummy


Bir kaç hafta önce İstanbul'a kuzenimi ve eşini ziyarete gittik , onlar da bizi bu muhteşem tatla tanıştırdılar,Waffleı herkes sever ama çoğu yerde hevesle içini doldurduğunuz waffle yarısına gelmeden sizi tıkar ve sonunu getiremezsiniz.Şimdiye kadar dolu dolu lezzetle sonunu getirdiğim nadir wafflelardan oldu Kemal Usta waffeları .


içi de dışı kadar şirin olan mekanda , ekler pastalar ,marzipanlar ,insan bakmaya kıyamaz kaldı ki yesin


Marzipanlar yenilebiliyor ama ben bunları alsam süs diye saklarım, her türlü meyve sebzeyi yapmışlar


Ben çok karıştırmadım, sadece fındıklı çikolata, normal çikolata ,muz , çilek ,hindistan cevisi ,fındık , 2 - 3 .eşit ezme ( kimine göre çok ama bu saydıklarım 10 da biri değil ordakilerin ) hepsini hepsini denemek istiyorum , şimdiden özledim.

8 yorum:

  1. Canim seni Belçika'ya alalim (: burda yemeden wafel yedim deme kesinlikle. özellikle çikolatali çileklileri çoook nefis oluyor. bende severim wafel yemeyi ama bu ara kiloma dikket etmem lazim :( yanliz o son fotograf offf of yemede yaninda yat ! :D

    YanıtlaSil
  2. canım brugge de yemiştim :) süperdi türkiyede en çok bunu beğendim ama ordakinin tadı bibaşkaydı , çikolataları da öyle:)

    YanıtlaSil
  3. bende hiç Brugge'da yemedim. terslige bak ya, haha :D Istanbul'a gelirsem bir ara bende denerim bu wafellari mutlaka. tavsiye ettigine göre iyidir orasida ^_^

    YanıtlaSil
  4. moda'ya her gidişte mutlaka yenmeli çook severim =) canım da çekti şimdi ;)

    YanıtlaSil
  5. canım waffle çekti şu an :D belçika waffleları bir başka evet ama türkiyede de ortaköydeki wafflelar güzel, idare ediyorum yani :D burası da moda'daymış, uğradığım bi gün mutlaka denicem :)

    YanıtlaSil
  6. Offf :D feci canım çekti Istanbul'a gittiğimde uğramak lazım, sitesine baktım Diyet Waffle da varmış :D

    YanıtlaSil
  7. diyet waffleı ben gititğimde görmemiştm ben de ondan yiycem yoksa yandık:)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...