2 Ocak 2012 Pazartesi

Bugün Ne Giysem , Gala Gecesi


Bugün Ne Giysem ,30 Aralık gecesi final yaptı ,upuzunn hiçç bitmeyecekmiş gibi bir geceydi; ama azimle 3 e kadar izledim,muradıma erdim.Komşu teyze kıvamındaki Nur Yerlitaş bile sıkıntıdan patladı, seyirciyi her gördüğümüzde oflayan , sağa sola bakınan ,suratı asık konukları gördük.Nur Yerlitaş öyle bir teyzeydi ki , gözlüğünü takmasına rağmen birincinin soyadını Meler yerine  Melek diye okudu :) 


Hande Yener basitlikte birinciliği İvana'nın bikinili modelleriyle paylaştı.O çıtçıtlarla ,gerçek saçların arasındaki kat farkı ,elbisemsi kumaş yığınındaki basitlik ,hele ki ikinci giysisi ( internette bulamadım) daha da kötüydü.


Sunucu Sema Öztürk gecede 2 elbise değiştirdi, ilki güzeldi ancak bu elbisenin dekoltesi yandan çok garip duruyordu, kolye ise yaratık gibi aradan çıkıyordu, hatta Nur Yerlitaş bile çok kötü olmuş kolyen dedi, ki kendisi rüküş şeyleri pek beğenir.


İvana Sert 'i seviyorum açıkçası, sempatik bile buluyorum ancak bikini işini başkasına bıraksa sadece Bodrum'da fink atarken giyip gezse de tasarlamasa,süper mutlu olucam.Bikinilerin ve mayokinilerin kumaşları parlak kağıt gibiydi ,hani en basit 10 liralık bikiniler olur ya öyleydi.Modeller de bembeyazdı ki , tatilin ilk gününde plajda parlarsınız ya öylelerdi.


Bu kadar yermeden sonra, birinci Yasemin Meler'e gelecek olursak ,kesinlikle bayıldım, elbisenin içindeki dantel  , saç ,makyaj ,asalet dört dörtlüktü her bir detay.



3. ise topuklularla beraber 2 metreye ulaşmıştı,boyu posu ,podyumda duruşu gerçekten hoştu ancak kesinlikle 3. olmak için yeterli değildi,çok daha güzel elbiseler vardı.



Diğer fotoğraflara ulaştığımda beğendiklerimi paylaşacağım, ama birincilik hakedenin oldu.

7 yorum:

  1. :) cok guzel gozlemlemıssın yalnız bu sıkıntıyı gormemek mumkun degıldı keske banttan yayınlasalardı :)1. olan benım begendıgım uc elbıseden sonuncusu idi...bıraz alaturka buldum cok bır stıllı gelmedı acıkcası ...ama yınede ıkıncının bırıncı olmamasına cok sevındım :)

    YanıtlaSil
  2. 2. Kiyafetide oldukca basariliydi fotograf bulamadin herhld

    YanıtlaSil
  3. İkinci faciaydı, bir kez daha halkımızın şıklık anlayışını ortaya koydu.. Ondan sonra neden yurtdışında Türk'üm deyince "Aaa orada kapalı mısın?" diye sorular geliyor diyoruz, demeyelim, anlaşılan bu imajla çok mutluyuz.. :( Ayrıca Sema Öztürk programı iğrenç sundu. İvana'nın modelleri ve bikinilerinden bir gün sonra Victori's Secret kızlarını izledim de biraz kendime geldim, aradaki fark inanılmaz.. :))

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle haklsın hakeden kazandı ama o gece çok gereksiz şey vardı aynende senin dediğin gibi:))

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. fırsat buldukça izlerdim bu programı, muhteşem gala muhteşem gala diye diye öyle şişirdiller ki, o gün izleyemedim, bikaç kişiden çok sıkıcıydı filan gibi laflar duyunca izlemek gelmiyor içimden...sema da iki lafı bir araya getirememiş sanırım... 2.ve 3.yü merak da ediyorum aslında...

    YanıtlaSil
  6. saçma sapan hepsi...

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...