2 Eylül 2013 Pazartesi

Tanem 5 Aylık


Tanem hayatımıza gireli topu topu 5 ay olmuş ve biz şimdiden ,o yokken ne yapıyormuşuz demeye başladık.
Bu ay çok değiştin, geliştin güzel kızım.,artık daha da tatlı olamaz, daha da bağlanamaz insan,bundan çok sevilmez biri dedikçe biz , bir bir hepsini yıkıyorsun.Her geçen gün sana olan aşkımız büyüyor.Bazı geceler babanla uykunda seni izliyoruz,tüm gün yorulup seni yatırdığımda bu sefer de özlem başlıyor.Aramızda konuşuyoruz,nazar değdircez diye korka korka,dünyanın en şanslı ailesi olduğumuzu düşünüyoruz.Hayal etsek ,planlasak, liste yapsak ,senin kadar güzel bir bebeği isteyemezdik. Kimseden esirgemediğin gülücüklerin,büyük insan gibi oturup laf dinleyişin, bir işi başardığındaki mutluluğun ve mutluyken kafanı sağa sola sallayıp emecek bir kumaş parçası, oyuncak ya da ne olursa araman ve heyecanla ağzına katman...Gün geçtikçe büyüyorsun ve biz her gün bir önceki haline veda ediyoruz, her halini özlerken, bir sonraki halin için heyecanlanıyoruz, seni çok seviyoruz ,minik meleğim.

4 yorum:

  1. çok çabuk büyüyorlar. Bu kadar çabuk büyümeseler :PP her geçen gün nasıl da tatlı oluyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. de mi ya:) her gün daha da bağlıyolar kendilerine ,melekler:)

      Sil
  2. :)) bu cümlelrin aynısını biz de kuruyruz hatta eşime bak sana ne okucam diyip sesli okudum. '' Bütün çocuklar anne babasına aynı mı şimdi ? dedi :) evet dedim bütün çocuklar kendi anneleri babaları iiçin apayrı olsa da anne babaların hissettikleri aynı :) Allah bağışlasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizinkini de allah bağışlasın:) , anne baba olmak çok güzel derlerdi de bu kadaraını olana kadar tahmin etmemiştim ben de:)

      Sil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...