5 Eylül 2013 Perşembe

Tanem'in Kombinleri ,volume 6 ,Decathlon Bebek Yüzme Kıyafeti


Tanem'i Aquatots'a götürünce, bu kızın yüzmeye yeteneği var ,hemen yüzücü yapmalıyız triplerine girip yüzücü kıyafeti, swimtrainers yüzme simidi,ki ona ihtiyacı yok biliyorsunuz ki direk dalıyor bizim kız:), yok şişme havuzu, aman şapkası ,kremi derken ,evi yine doldurduk.Yoksa biz de çocuğu kurstan kursa götürüp ,bizim kızımız her şeyi yapmalı ebeveynlerden mi olcaz,hiç aklıma gelmezdi, istemem de, ama insan heves ediyormuş gerçekten.Bizim olamadığımız o olsun, aman hiç bir şeyi eksik olmasın.Anne babamızda kızdığımız şeyleri biz de yapıyoruz galiba,hem de daha 5 ayda...


Dalgıç kumaşından yapılma, omuzlarının güneşten yanmasını koruyan,yüzücü kıyafetini Decathlon'dan aldık.Evet çok şirin, giyince de çok tatlı oluyor, belki biraz da üşümekten koruyor ama açıkçası,güneşten çok güzel koruyan kremler varken bunun içine çocuğu zorla sıkıştırmak gereksiz.İşte hevesimizi aldık:) Krem olarak Seba-med 45 koruma faktörü kullandık ve kızarma bile olmadan cıbıl cıbıl alt bikinisiyle yüzdü Tanem tatilimizde (onun postu ayrı gelecek).


 Bu fotoğrafları ramazan bayramında Ankara'da çektik, bir de tatilde Çeşme'de giydirdik, seneye de olmaz zaten.Bu arada kıyafeti 1 yaşa göre aldık, Tanem 5 aylık, anca oldu ,fermuarı zor kapattık(sanırım içine su girmesin diye sıkı oluyor).Alacak olursanız büyük alın.Bir de içine yüzme bezi takınca tam oturuyor.

 

Pek avantajı olmasa da ,çok şirin olduğu da bir gerçek,gerçi bu minikler ne giyse şirin oluyor :)

2 yorum:

  1. Gonca, kizin cok tatli masallah. Uyarmak istedim, gunes kremi abd'de doktorlar alti aydan once yasakliyorlar. illa kullanmak gerekirse de cok az miktar eline ve yuzune surun, geri kalan yerleri uv filtreli kiyafetle kapatin diyorlar. bu yuzden 6 ay alti bebeklere hep bu tip mayolar uretiliyor. Diger alternatif de zinc oxide iceren kremlerden kullanmak, bu pisik kreminde de kullanilan madde. Elindeki kremin icerigi belki de budur, bilemiyorum. Ama siradan gunes kremleri 6 aydan once hic tavsiye edilmiyor, bundan eminim, cunku benim de bir 7 ayligim var :)

    YanıtlaSil
  2. ben de asyanın kombinlerini yayınlıyrum blogta. başka bebiklerin kombinlerine bakmak da pek güzelmiş devamı gelsin :)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...