19 Ekim 2011 Çarşamba

Modakaredeyim ,Çok Teşekkürler

 Modakare çoğunuzun bildiği gibi dekorasyon ,etkinlik bülteni ama en önemlisi modayla ilgili çok güzel bir site.Bu hafta benden blogumu ve kendimi tanıtan bir yazı yazmamı istediler ve işte aşağıdaki yazıyı yayınladılar.Tüm modakare'ye özellikle Derya hanıma çok teşekkür ederim, ve tabi siz izleyicilerime de çok teşekkür ederim:))




Bildiğiniz gibi moda dünyası engin bir deniz. Bu denizde büyük öneme sahip unsunlardan biri de moda blogları ve bloggerları. Artık moda blogları, gündemi takip etmekle kalmıyor moda trendleri belirliyor. Şimdi sizlere bir blog ve ardındaki bloggerı tanıtmak istiyoruz. Özellikle kalitesi, özgün yazıları, güncelliği ve samimiliği ile göz dolduran bu blogun adı http://goncaninsepeti.blogspot.com/ Kendisinden blogunu ve kendisini tanıtmasını istedik. Bizi kırmadı ve teklifimizi kabul etti.
“Herkese merhaba, blog dünyasına yaklaşık bir sene önce katılmış ; ama çok çok küçük yaşlarımdan beri modayı, giyinmeyi, alışverişi seven bir bloggerım .Blogumda en çok sezon trendlerinden,stil önerilerinden, alışveriş fikirlerimden, ünlüler dünyasından ,gittiğim restaurantlardan ve yeni keşfettiğim ürünlerden bahsediyorum.
Asıl mesleğim diş hekimliği ve işimi de çok seviyorum; ancak moda benim en büyük hobim, tutkum.Bunda annemin nakış öğretmeni olmasının ve dikişi çok iyi bilmesinin de yeri büyük , çünkü ilkokuldayken bile ,şöyle bir elbise istiyorum dediğimde hayalimdeki elbiseyi direk dikerdi annem.Daha sonra dergilerden ve moda kanallarından takip ettikçe son 3 yıldır da moda bloglarından takip ettikçe bilgim de ilgim de iyice arttı modaya dair.
Blogumu açma cesaretini ise biraz geç buldum ve ancak geçtiğimiz yıl açabildim ve yavaş yavaş da olsa büyümesi, insanların ilgisi, izleyicilerimin yorumları beni çok ama çok mutlu etti ve ediyor.
Blogumla ilgili dileğim ise daha çok kişiye ulaşması ve sürekli olması.Beni izleyen ,takip eden, yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkürler.”

3 yorum:

  1. oo süüperrr :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ben dee şimdi gördüüm ilk ben haber vericem diye cok sevinmiştim böhühühüh niyann

    YanıtlaSil
  3. cok güzel resimler canım cok sevindim senin adına :) basarıların devamını diliyorum

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...