16 Ekim 2011 Pazar

Dishe; Topuklu Ayakkabılarımızın Koruyucusu


Bu ürünü çok geç keşfettim ama hala keşfedememiş olan izleyicilerim için bunu göstermemek çok eksiklik olurdu çünkü bir heves aldığımız , gözümüz gibi  baktığımız  topuklu ayakkabılarımız, arnavut kaldrıımlarının arasında, çimlerde yıllardır giyiyormuşuz gibi eskiyor .Oysa ki topuklara takıp çıkarılabilen , çanta ya da ayakkabınızın rengiyle uyan pek çok rengi olan bir topuk koruyucusu olsa bunların hiç biri olmayacak.İşte öyle bir ürün varmış: Dishe markası üretmiş.


Topuk kalınlığına göre 3 boyutta ve topuk uzunluğuna göre 2 boyutta üretilmiş.Hem topuğun yere basan kısmını genişlettiği için daha rahat yürümenizi de sağlıyor.


Tamam çok güzel durmuyor belki ama kaldırımda yürürken topuğunuz taşların arasına sıkışınca önünüzdeki kişilere ' heyyyyy beklee' deyip yırtılmış, sıyrılmış topuğu oradan çıkarmak hiç hoş olmuyor.Hem gidecğeiniz düğün, gece ,etkinliğe ulaşınca çıkarıp çantanıza atarsınız olur biter.


Peki bunları nereden mi bulacaksınız :

İstanbul için: 
1- Bağdat caddesi ,Cassette 
2-Caddebostan , 37 numara
3-Nişantaşı , Pınar Arkun Design Shoes
4-Bağdat Caddesi, Ergün Sarıca
5-Bağdat Caddesi , İndian Rock

Bursa için:
Paburcum design

Ankara için:
Tunalı pasajı , LAZY

11 yorum:

  1. bu çok güzel birşeymiş :) yeni aldığım topuklu ayakkabımı ilk giydiğimde kaldırım kenarlarına sıkışmaktan parça parça olmuştu .Bundan almak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. hahaha ne süper bir şeymiş bu böyle ilk defa görüyorum.. alınabilir..

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bende ilk kez gördüm, çok güzel bir şeymiş bu :)

    YanıtlaSil
  4. ince topuklarını birkaç günde mahveden biri olarak benn bu ürüne bayıldım, bazıları da hiç eskitmez anlayamam nasıl yaparlar :) denemeli

    YanıtlaSil
  5. ben bunları dans ayakkabılarım için kullanıyodum ama normal ayakkabılar için olanını ilk defa görüyorum gerçekten çok kulannışlı :)

    http://melodyofcolors.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ben de bayıldım kzılar benim de her ayakkabım taşların arasına sıkışıyo ve direk eskiyo herkes yıllarca yeni gibikulnaıyor, üstelik 20 liraymış alıcam ben de tunalıya gider gfitmez

    YanıtlaSil
  7. Benim bunları her gün kullanmam lazım. Zira işyerinin önüne hangi amaçla yapıldığını bilmediğim mozaik taşlı yolda tıkıdık tıkıdık yürürken ayakkabıyı ve karizmayı çok kere arkada bırakmışlığım var.

    Artık parmak uçlarımda yürümeye başlamıştım ki bu daha mantıklı pek tabi:)

    http://alisverisdanismani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. haaaa :D diyorum ilk defa gördüm :) neler üretiyorlar :P iyi fikir bence

    YanıtlaSil
  9. reyhan çok güldüm yaaa karizmayaı arkada bırakmışlığım vardır dedin yaa:))))))) ben de bazen yürrüken bi bekleyin diye öndekilere bağırıyorum çünkü ayak takılmış oluyoo:))

    YanıtlaSil
  10. icatlar ihtiyctan doğarmıs bunu dusunen, sevgilisi karısını surekli bekleyen ve hey bekle denen bir bey olmus sanırım:))


    http://aysstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. ben ilk defa goruyorum.. nasil da iyi dusunulmus bir icat.. hemen bakmaliyim:)) tesekkur ederim gonca super kesif:)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...