20 Haziran 2011 Pazartesi

Makyaj Yapana Makyöz Derler, Operayla İlgilenene de Operatör

Benim  çok yetenekli bir arkadaşım var ve bu post onun yeteneklerinden sadece birisiyle ilgili çünkü hepsini bloga sığdıramam, abartmıyorum.Kendisi oyuncu, müzikal sanatçısı, makyöz, yönetmen ,flütist hepsinden öte etrafındaki herkese çok iyi bir dost, bu yüzden sizin de onu tanımanızın vakti geldi de geçiyor bile.




Tiyatro, müzikal, kısa film hangi alanda makyaja ihtiyaç varsa kendisi hemen ordadır, itinayla yaşlandırır, kırıştırır, yaralar:)



Anime karakteri sandığınız kişi benim ablam, kendisi doktora tezini başarıyla verince ,Kenan da ablama günün neşesine uygun bu makyajı yaptı:) 



Ve işte bütün bu güzellikleri ortaya koyan sanatçı Rauf Kenan Arun .

Bunlar da makyaj setlerinden bir kısmı.Eğer düğün, özel gece , sahne sanatlarıyla ilgili makyöze ihtiyacınız olursa Ankara'da kendinizi  güvenle emanet edeceğiniz adres bende , ilgilenenler benimle irtibata geçebilir.

5 yorum:

  1. Paris'de bir makyaj okulunun tanitimina raslami$tim, ve gerçekten çok $a$irtici $eyler yapa biliyorlar. Arkada$in çok yetenekli, belli ;)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. vayyy yetenekleri yaz yaz bitmez desene:)10 parmağında 20 marifet olan arkadaşın umarım istediği tüm işleri başarıyla devam ettirir...

    YanıtlaSil
  3. ayy burda ben de varım :) ve kenan gelin makyajımı yapacak gonca :)düğünüme davetlisin biliyosun di mi? H.

    YanıtlaSil
  4. canım birşey sormanı istesem kendisine, yara izlerini kapatacak güçte ama deriden bağımsız kalmıcak doğallıkta birşeye ihtiyacım var.. ne önerebilir bunun için acabaa?

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler herkese:)
    hande sen misin çok teşekkür ederim davetin için çok isterim ama o gün nişan arifesi onur geliyo o yüzden zor olur malesef:( ama makyaj konusunda çok şanslısın:)
    verry merry sorarım tabi en kısa zamanda yazarım:)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...