6 Haziran 2011 Pazartesi

Mtv Movie Awards 2011 Kırmızı Halı


Kral Tv ödül töreninin kızmızı halısını görünce neden biz bu kadar rüküşüz de yabancılar kırmızı halıda süper görünüyor diye baya yakınmıştım, ama sağolsun Amanda Bynes içimi rahatlattı.Çantası, ayakkabısı, bilekliği her bir tarafıyla ben rüküşüm diye çığlık atıyor.


Elle Fanning floral desenli tulumu ve espadrilleriyle tam yaşının kızı olmuş, her zamanki gibi çok şirin, bu arada ablasını da geçti güzellikte .


Emma Watson sadeliğini şıklığını sürdürüyor ancak makyajı ve saç modeliyle bana Victoria Beckham'ı anımsattı hatta pozu bile aynı ama yanlış bacak önde , böyle durunca tuvaleti gelmiş de onu tutuyor gibi olmuş:)


Hailee Steinfeld 'in Louis Vuitton smokinine diyecek yok , 14 yaşında olmasına rağmen güzelliğine de diyecek yok ama içine giydiği o tshirt olmamış, onu da yaşına veriyoruz artık .


Jessica Szohr sezon trendi desenli tulum giymeyi tercih etmiş ancak böyle bol paça pantolonların paçası bu kadar uzun olunca aklıma Burhan Altıntop'un boyunu uzatmak için giydiği kalın tabanlı ayakkabılar geliyor, çünkü bir de onları kapatmak için böyle pantolonlar giyiyordu.


Nikki  Reed gecenin en şık isimlerindendi.

Jim Carrey de Süheyl Uygurvari bir takımla gecedeydi, bu arada ne kadar  da yaşlanmış 

1 yorum:

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...