28 Ekim 2013 Pazartesi

Tanem 7 Aylık


         Kızım günler nasıl geçiyor ,sen ne ara 7 . ayını bitirdin, ben inanamıyorum.Bugün işten geldiğimde parkta sallanırken buldum seni, günler geçecek, parkta koştururken bulacağım.Bu ay ilk kelimeni söyledin; bir tane olan anneni, babanı, babanneni, annaneni seçip, 2 tane olan dedelerini kırmamak için 'dede' dedin, onları çok mutlu ettin.Sonra atta, dada ve anni bir kere de baba dediğini duydum, sırayla geldi.Minik elinin içine baş parmağını sıkıştırıp 'gel gel' yapmayı öğrendin, elinden bir şeyi alınca tepkini koyup ,geri istemeyi öğrendin.Bu ay Antalya'ya ,Düzce'ye ve 4. kez İstanbul'a gittin.Karnının üstünde ilerlemeyi öğrendin. Vurunca ses çıkaran oyuncaklarına pat pat vurmayı öğrendin.

        Hayatın beyaz sayfalarını hızla pembeye  boyuyorsun, güzellikler katarak hızla ilerliyorsun .Hayat defterin pespembe olsun , ama bu hayatta istemesek de gri ve siyah günler de var, onlar bize pembe günlerin değerini hatırlatan ,birlikteliğimizin değerini öğreten günler, o günler geldiğinde hiç üzülme, baban ve ben her zaman yanında olacağız, seni çok seviyoruz.






3 yorum:

  1. Maşallah maşallah maşallah sana...
    Benim kzım Gülce de 4 buçuk aylık, sizin yazılarınızı okuyarak ilerliyoruz.
    Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :)Gülce'ye de maşallah , görüşmek üzere öpüyorumm:)

      Sil
  2. Allah bagislasin, cok tatli. Keke saldirmasini yerim onun ben. Benim de Duha'm var, 10 aylik. Gozlerim yasardi okurken.

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...