27 Nisan 2012 Cuma

Lauren Conrad ve Pembe Saçları


Lauren Conrad The Hills'de en beğendiğim oyuncuydu, çok sevimli buluyorum.Son yaptığı at kuyruğu ve ucunu pembeye boyaması da çok tatlı olmuş, büyük ihtimalle kalıcı boya değildir, arada değişiklik yapmak iyidir.Ben de lisede saçlarımın uçlarını bu renge boyamıştım, akınca güzel olmuyor ,bu tip renklerde en iyisi kalıcı olmayan boyalar.


Yakasındaki zımba detayı ,ayakkabısındaki hasır ve kalın topuk, bir de Chanel çanta bir araya gelince çok güzel bir kombin çıkmış ortaya


Bu tip topuklar 2 giymede rezil oluyor, ya bi yere takılıyor, ya da kirleniyor  ,bizim sokaklar mı topuklu için uygun değil ben mi beceremiyorum karar vermiş değilim .

3 yorum:

  1. ayakkabılar bir numara, yılın modası zaten..

    YanıtlaSil
  2. çok şirin olmuş=) severim bu kızı da tarzınıda zaten=) sana katılıorum tatlım bizim yollar bu ayakkabılarla ııh olmuyor olmuyorrrr=)

    YanıtlaSil
  3. çok sade, hafif bir kombim begendim ama o topuklular sanki ona 2 numara büyük :/ emanet gibi duruyor. hani tamam topuklu ayakkabida belli bir zaman sonra ayak asagiya kayiyor istemesede insan ama Lauren onca paran var gidip marketten jel padlerden alamadinmi ayaklarin kaymasini durdurmak için? ama saçi falan harika, sarisinlara iyi gidiyor bu pembe renk.

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...