8 Nisan 2012 Pazar

Haftasonu Ne Yaptım, Ne Giydim?


Bloguma bayadır uğrayamadım ancak haftasonu internetin olmadığı evimizdeydim, Ankara Esenboğa'da ,bu haftaya dinlenerek giriyorum.Öncesinde nişanlımla balayı ve davetiyelerimizi ayarladık aslında evlenenler bilir ,çok iş başardık.Davetiye basılıp eve geldiği zaman sizinle de paylaşırım, seçenek o kadar çok ki açıkçası biz ilk girdiğimiz yerden sade bir model seçip bitirdik işi.

Giysi olarak Koton'da ilk gördüğüm an çok beğendiğim ve 42 beden olmasına rağmen aldığım sonrasında anneme daralttırdığım pantolonumu ve ceket tarzındaki anneme ait olan trençkotu kombinledim.


İşlerimizi hallettikten sonra TBMM müzesine gittik, Atatürk'ün manevi kızı Ülkü'yü gezdirirken giydiği kazak ve gömleğin gerçeğini görmek çok hoşuma gitti.


Pastel tonlardaki kuş motifleri en sevdiğim desendir, hatta ev döşemesinde ve aksesuarlarda o kadar çok seçtim ki ev kuş bahçesi gibi olacak.


Akşam ailecek The Blind Side 'ı izleyip ağladık:)) Yanında da toprak kadehte Nevşehir şarabı içtik , şömineyi de yaktık keyfimize diyecek yoktu.


Bu kediler de bizim bahçedeki kedilerimiz, aslında sahibi değiliz ancak doğduklarında anneleri bize getirdi ve annem besledi ve büyüttü ,o yüzden bahçeden ayrılmıyorlar .3 kardeş 2 tane de büyük kedi olmak üzere 5 kedi sürekli etrafta şirinlik yapıyor, ben de peşlerinde fotoğraflarını çekiyorum .


Ben bu 2 kedi kadar sevgi dolu kedi görmedim, bunlar bebekken de sarılıp uyurlardı şimdi de sürekli temastalar, bayılıyorum :) 

5 yorum:

  1. yaaaaa, ben gittiğimde ortalık kar buzdu, kediler de yoktu :( çok özledim bıcırıklarıı, süper kareler yakalamışsın sista xox

    YanıtlaSil
  2. pantolonuna takılıp kaldım ben, çok güzel! normalde hiç bol paça pantolon giymem ama bu güzellik hala koton'larda varsa fikrim değişebilir.. bu arada kolay gelsin evlilik hazırlıklarında size, davetiyenin fotoğraflarını da bekliyorum.

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. @pap abla evt görmeşlisin bi ara 6 kedi vardı ve kucağa aldırıyo 2si sürekli sevdim:)
    @whats next yeni aldım sayılrı mutlaka bi kotonda vardır pijama pantolon gibi duruyor beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  4. pantolonun şipşiriiiin :))

    YanıtlaSil
  5. bu tonlar çok zarif olmuş:))

    http://pelin-in.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...