30 Mayıs 2011 Pazartesi

Alessandra Ambrosio'nun Tulumu


Tulum da pudra tonları da çok moda malum,  alt üst ayrı gibi duran bu tulum da Alessandra gibi bir modelin vücudunda  da olunca  süper bir görüntü çıkmış.


Ben tulumda popoyu ortaya çıkarma ve bacağa yapışma durumunu beğenmiyorum, bizim vücut tipimiz de basenli ve kalın bacak şeklinde olunca tulumlar böyle durmuyor.Tulum dediğin böyle durur.

Kim Kardashian 'ın 2 milyon euroluk Nişan Yüzüğü



Kim Kardashian Kris Humphries'le nişanlanınca yüzüğünü de merak konusu oldu tabi, işte o yüzük görücüye çıktı.' milyon euroluk minicik bir şey işte.Miyop olan hayranları da görebilsin diye düşünceli davranmış Kim , teşekkür ederiz, gayet net görülüyor, parlaklığı da keza göz alıyor.Hatta yüzüğünü ayakkabısının topuğuna taksa, Kris'le aralarındaki boy farkı bile azalabilir, öyle bir yüzük işte.

29 Mayıs 2011 Pazar

Mektup Severlere Süper Yaratıcı Çantalar





Bu harika çantaları sabrinafair.co.uk adresinden bulabilirsiniz, fiyatlar pound üzerinden olmasına rağmen çok uç değil, mesela cizdanlar 27 29 pound, çantalar 55 60 pound civarı, yurtdışından yasağı ( pardon bu kelime de yasaktı)olduğundan dolayı çok az alışveriş hakkımız olduğundan , buna kullanmak ister misiniz bilemem, ama gerçekten çok şeker ve orjinal çantalar.

27 Mayıs 2011 Cuma

Çılgın Dudaklar, Tırnaklar,Gözler

 























ojeli tırnaklar macy _love polyvore kullanıcısına aittir.




Hepsi muhteşem bunların ancak netten toparladım eğer bir gün olur da bunları yapan kişiler bu bloga rastlarsa hemen isimlerini veririm kusura bakmasınlar ama ellerine sağlık:)

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Kim Kardashian ve Kris Humphries Nişanlandı


Kim Kardashian ve sevgilisi Kris Humphries nişanlanmış, ilişkileri boylarının aksine gayet uyumlu devam etti, devam eder umarız.

Sophia Bush Harika Görünüyor


Sophia Bush'un tarzını hep beğenirim ama bu kombinle ayrı bir beğendim.Bantlı ayakkabısı , box çantası ,deri eteği ,sade makyajı birbirini tamamlamış.


Bir de kemerin tokası da çantanın tokası gibi gümüş rengi olsaymış süper olacakmış; ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

Çiçekli Espadrillerim


Toms ayakkabıları uzaktan uzağa hep beğeniyordum ama acaba rahat mı sorunsalı vardı , bu ayakkabıyı da arkadaşımda görünce alma kararım kesinleşmiş oldu.


Bu Toms değil ama olanla yetinmek lazım:) Toms'ların lastik tabanlı olmasından daha rahat olabilirler ancak ben babette bile rahat edemeyen biri olarak bu ayakkabının gayet de rahat olduğunu söyleyebilirim.En azından 25 liralık bir ayakkabıdan beklenenin çok çok üstünde.Adapazarı'nı bilenler varsa Titiz'den alınma bu espadriller.

24 Mayıs 2011 Salı

Prens William ve Kate Middleton Obamalarla Buluştu


Obama Ailesi Kraliçe Elizabeth'in daveti sebebiyle İngiltere 'ye gelmişken Kate ve Prens'le buluşmuş.Hem Kate hem Michelle obama çok şık, ayrıca ikisinin de sezonun modası olan sivri burun ayakkabı giymesi dikkat çekiyor.


Bakın Prens ne kadar da saygılı:)

Bantlı Topuklu Ayakkabı Modası


Chiara Ferragni
Havalar ısınmaya başladıkça ayaklar daha da görünür hale geliyor, sandaletlet , geçen yaz moda olan kafes ayakkabılar dolaplardan çıkıyor.Bu sene de bantlı ayakkabılar moda, taşlısı , zımba detaylısı, renklisi ,hepsi birbirinden şık.



Gwyneth Paltrow


Britney Spears


Blake Lively


Veronica from Fashion fruit

Gwyneth Paltrow

20 Mayıs 2011 Cuma

Elbise Üstü Kolye



Yakası kapalı giysinin üstüne kolye takılmayacağını bilmeyen yok sanabililrsiniz ancak bu ünlüler güzelim elbiselerini pahalı takılarını göstermek uğruna rezil ediyorlar.Elbise dümdüz tek renk olur sade bir kolye takılır yine takılmaz da hadi taktın idare ederiz, ama parıltılı ,desenli elbise üstüne taşlı kolyeler çok kötü görünüyor.Sophia Bush'un elbisesi harika ta ki yukarıdaki yakından çekilmiş fotoğraftaki kolyeyi görene kadar.Siz ne düşünüyorsunuz , elbise üstü kolye oluyor mu?

19 Mayıs 2011 Perşembe

Kral Tv Video Müzik Ödülleri- Kırmızı Halı

 

Geçen seneden bu yılın ne kadar rüküş olacağı belliydi evet ama bu beklediğimden de fazla.Elbiselerin kumaşların modellerine, ünlülerin saçlarından makyajlarına her şey mi faul olur bir gecede.

 

Hele şu Mercan'ın kendini Lady Gaga sanması yok mu,beni benden alıyor.

 

Nez'in abartı rüküşlükteki saçlarına ve Nilay Dorsa'nın belinin kalınlığını tamamıyla ortaya çıkaran elbisemsisine ne diyorsunuz peki?

 

Sıla'nın kendisine on beden büyük şalvarına diycek bir şey bulamıyorum . Bütün bu rüküşlüklerin içinde Tülin Şahin zerafetiyle göz dolduruyor, ama onun da küpelerini beğenmedim.

 

Tuğba Ekinci ve Yeliz Yeşilmen hakkında bir şey demeye gerek yok sanırım.

 

Yabancı ünlülerin çılgın kostümlerine özenen ünlülerimiz kendini ne hallere düşürüyor görüyoruz böyle gecelerde.

Ben neredeyse kimseyi şıka yakın bile bulamadım bu gecede .Hadi giyen zevksiz de giydiren, akıl veren de mi yok ben anlayamadım.