23 Aralık 2011 Cuma

Adsız Yorumlar:)


Bu fotoğrafı Maffashion'ın blogunda buldum ve hemen sizinle paylaşmak istedim, bazen adsız yorumlarda sırf kötü bir şey demiş olmak için yazılmış cümleler oluyor çok nadir evet ama gülüyorum aynen bu t -shirtü görünce güldüğüm gibi ,eminim herkesin bloguna böyle kişiler arada uğruyordur, yalnız değilsiniz:)

6 yorum:

  1. Ben de çok güldüm, eminim bizimkiler çok daha yaratıcıdır:)

    YanıtlaSil
  2. evet olabiliyor ama aynen benim gibi gülüp geçeceksiniz onlara yokmuş gibi davranın takmayın yeter:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. ben de bir blogda bu fotografi gördüm ve hemen kaydettim !!! =D =D bana da bazen bu tür yorumlar geliyor.. ama gecen anonim yazanlara kapattim yorumlarimi.. madem kendini göstermeye cesareti yok o zaman hic yazamasin daha iyi.. ben elestiriye acik bir insanim.. ama bazi kisiler ileri gidiyorlar gercekten..

    YanıtlaSil
  4. Çok komık ama trajıkomık ne garip adını bıle soylemeye cesaretı olmayan ınsanlar kendılerını bır otorıte kabul edıp eleştrıyorlar, eleştiri de olsa sadece ıyı yalnzca kotu bırşey soylemek ıstyor sanırım bazıları ama takmamak lazım

    Blogumda Nr 39 ayakkabı çekilişi var, beklerim:)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Adsızlar geliyor da ben onların çoğunun aslında blogu olan ama ismini vermek isteyemen insanlar olduğunu düşünüyorum.
    Benim blogumun çok fazla takipçisi yok, alakasız biri nerden gelip bulacak da en son yazdığım şeye yorum yapacak; bu tipler sürekli takip edip fesatlık peşinde koşanlar :)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...