16 Kasım 2011 Çarşamba

Suratsız Pre-vampir Kristen Steward Galada


Bildiğiniz üzere Alacakaranlık serisinin son filminin ilk bölümü bu cuma vizyona giriyor, ki ben de ilk günden gideceğim ancak filmi merak etmem başrol oyuncularından Kristen Steward'ın suratsız, boş bakışlı günümüz donuk suratlı kadın trendinin başta gelen temsilcilerinden olduğunu değiştirmez.Kristen Steward 'ın bu boş ifadesi karşısında romantik vampirimiz Robert Pattinson ekranlar karşısında milyonlarca kızı kendine hayran bırakırken bile değişmiyor ,son olarak filmin Los Angelas 'taki galasında azıcık gülümseyerek rekorunu kırdı fakat hala suratsız ne yapsa bize yaranamaz.



Derin yırtmaçlı elbisesini beğendim ancak çok düz bir vücut , üstüne de ifadesiz bir surat olunca  ben pek beğenemiyorum.


2 yorum:

  1. ahahaha ilk fotoğrafına baya güldüm =)

    YanıtlaSil
  2. Ya Allah aşkına şu kızla uğraşmayı bırakın artık. Sanki siz mükemmelsiniz. Düşünün herkes sizi eleştiriyor ama kimse kendine bakmıyor siz altından kalkabilir miydiniz ? Ama o kalkıyor. Ben takdir ediyorum bu kızı. Ayrıca oyunculuğu da kötü değil birçok insan filmlerini izlemeden eleştiriyor.

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...