8 Eylül 2011 Perşembe

Victoria Beckham kızı Harper'la alışverişte


Beckhamlar'ın en yeni üyesi Harper da süslenip sokaklarda görünmeye başladı, büyüse de Suri 'yi geçse çok mutlu olacağım zira Suri ve ailesine olan gıcığımı hepiniz biliyorsunuz.Bu arada dikkatimi çeken bir şey var , bu Hollywood ünlüler camiasında bebekler hep annelerinin kucağında ya da bebek taşıma askısında, yani hep anneyle temasta. Zapzayıf anneleri tombul ve sağlıklı bebeklerini uzuuuun alışveriş saatlerinde bile kucaklarından indirmiyorlar.Bizde ise 5 yaşındaki çocuk bile bebek arabasında.Anne için çok yorucu kucakta taşımak kabul ediyorum ama bu ünlüler nasıl başarıyor bu işi , diğer bütün işleri temizlik görevlileri, bakıcılar yaptığı için mi ki :) Para bol , hayat güzel, bebekler daha da güzel :)


Bebeğe de maşallah çok güzel bir kız.

3 yorum:

  1. ayy çok tatlı ve beklenildiği gibi şimdiden çok şık bi bebek ! =)

    YanıtlaSil
  2. muhtemelen aynen senin dediğin gibidir canım :) akşama yemek derdi.gün içinde çamaşır bulaşık, asılacak, ütülenecek olmayınca kameralar önünde birkaç poz için hiçte fena görünmüyorlar :D
    yine de maşallah anne kız pek bir güzeller :D

    YanıtlaSil
  3. ben de çocukları alışverişten alışverişe kucaklarına aldıklarını düşünüyorum:) bu kadar çok sayıda çocuk doğurmaları da ondan. bakma derdi yok neden doğurmasın ki:)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...