9 Temmuz 2013 Salı

Tanem 3 Aylık


Gecikmeli de olsa Tanem'in 3. ayının özetini geçmek istiyorum. Haziranın 28 'inde 3. ayı doldu kızımızın.Bu ayın başında mevlüdünü yaptık ,ilk fotoğraf o günden.


Bu ay annemlerin yanına Ankara'ya gittik kızımla,oradaki arkadaşlarım ,tanıdıklar, akrabalar gördü küçük böcüğümü, ben de her gün cicilerini giydirip süsledim ki beğensinler böcüğü.


Annem bandanalar ve fotoğraftaki şapkayı dikti Tanem'e.Bunun yanında bol bol alışveriş de yaptık , ama bana değil Tanem'e.Anneme hep bizim için bir şeyler aldığını kendine de almasını söylerdim, anne olunca anlarsın derdi, gerçekten kendime alamadığım şeyleri bile ona almak istiyorum.


Bu ay gülücüklerini bizden hiç esirgemedi Tanemcik, agular arttı, değişik sesler ve çığlıklar da eklendi tadından yenmiyor.


Bir de hareketlendi, bacaklar kollar ayrı oynuyor:)


Kahkahamsı sesler de çıkarıyor ki yemeden dayanabilene aşkolsun.


Kucaktayken yüzümüzü hayran hayran gülerek izliyor güleç bebeğimiz.


Artık ayakkabı da giyiyor hem, çünkü çorapları kayıyor:)

20 günün sonunda babamız Ankara'ya geldi ,Tanem'in ne kadar büyüdüğünü uzun süre görmediği için çok farketti.Bir daha bu kadar ayrı kalmak yok, çok zor oldu ama annanne ve dede toruna doydu :)



Bu ay 3 cm uzayıp, 1 kg almış Tanem, sadece anne sütüyle beslenmeye devam.Uyku düzeni biraz daha düzene girdi, arada sapmalar oluyor elbette ama eskiye göre çok daha iyi.



Elini boğazına kadar ağzına soktuğundan zürafa Sophie'nin diş kaşıma oyuncağından aldık , ilk günler çok tutamıyordu ama artık iki elle birlikte tutuyor, hatta görünce seviniyor bile:)


Arada yürüyüşler yaparak babasını ziyaret ettik, çünkü tüm gün birbirlerini çok özlüyorlar, tabi ben de :)

1 yorum:

  1. maşallah ne güzel bir kızmış annesi bu fıstık :) teşekkür ederim güzel yorum ve dileğin için canım seni de tebrik ederim ayrıca... demek 3 aylık olunca gülücük atıyorlar ben daha geç oluo sanıyordum sevdim bunu :)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...