12 Eylül 2012 Çarşamba

New York Moda Haftası'ndan En Moda Görüntüler

 

New York moda haftası son sürat devam ederken, birbirinden farklı , şık  kombinleriyle modaseverler de objektiflere yansımaya devam ediyor.Ben gözüme çarpan detaylardan size bahsedeceğim.Clutchlarda pop art çizgiler çok dikkat çekiyor , özellikle bu parçaları çok şık bir döpiyesle kombinleyerek tüm beklentileri tersine çıkarabilirsiniz.

 

ya da rahat bir kazak ya da sweatshirtle şık bir kalem eteği kombinleyebilirsiniz, doğru parçaları birleştirdiğinizde herkes size bayılacaktır.

 

Alt üst tek desen takımlara ne dersiniz, bu moda bazen pijama takımı giyip çıkmış gibi durabiliyor ancak doğru aksesuar ve ayakkabı seçimiyle öyle göstermemek sizin elinizde.


 


 Tüğlü etekler de moda haftasının en çok tercih edilenleri arasında , bu etekler için çok zayıf olmak gerekiyor yoksa pandacık gibi olabilirsiniz:)

Moda haftasında bunlar dışında desenleri deli gibi karıştıranlar, aksesuarları üst üste takanlar her yerde , keyifle takip ediyorum, keşke herkes her an öyle rengarenk zevk dolu giyinse, gözümüz gönlümüz açılsa.

 

2 yorum:

  1. Merhabalar blogunu yeni keşfettim çok begendim takibe aldım. Bende sizi beklerim başarılar görüşmek üzere http://ecemakyajmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Neye bakacağımı neyi inceleyeceğimi şaşırdım. Hepsi çok şık çok güzel parçalar. New York moda konusunu aşmış sanırım :) Tüylü etekleri de sevdim. Bloğunu da çok beğendim takipteyimmm :) Sen de bana iade-i ziyaret yaparsan sevinirimmm :)

    http://ozge2312.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...