15 Haziran 2012 Cuma

Düğünümüze 9 Gün KALMIŞ!!

Blogumu ihmal ediyorum ama çok geçerli sebebim olan düğünüme tam 9 gün kaldı ,aynı zamanda şehir de değiştirdiğimi düşünürsek beni mazur görürsünüz umarım , Evimize tam olarak yerleşelim sizinle her ayrıntıyı paylaşacağım, şimdilik her şey yolunda gidiyor, eksikler bitmek bilmese de az kaldı, düşünün damatlığı bile dün alabildik, ama yavaş yavaş da gitse her şey içimize siniyor.Kafam sürekli dolu her ayrıntı gözümün önünden geçiyor ama o düğün günü gelmeden sanırım rahatlamak yok .Sizinle paylaşmak isteidğim o kadar ayrıntı ve fotoğraf var ki sürprizi kaçmasın diye hiçbir şey paylaşamıyorum, kafamda sürekli düğün ve ev dekorasyonu varken de magazinsel postlar yapmak içimden gelmiyor.Bu sırada hayatımda değişen şeylerden birisi de işim oldu, Ankara'da öğrencilik yıllarımdan beri gittiğim, sonrasında hiç ara vermeden işe girdiğim yerden ayrıldım ve farklı bir şehre taşınıyorum , onları da çok özleyeceğim, bana bir veda yemeği düzenlediler nasıl mutlu oldum anlatamam,benim için bekarlığa veda partisi gibi oldu .



Bestekar sokak, Kafa Luka'da fasılımızı yaptık , balığımızı yedik ,pastamızı kestik ,çok güzel bir gece oldu.

Şimdi de evimde oturdum post yapıyorum,birazdan çıkacağım ama çıkmadan size evimden de bir kaç ayrıntıyı paylaşacağım,


Evimizi çiçekli ,beyaz mobilyalı ,bol tablolu ,şirin bir ev oluyor daha da son şeklini almadı ama şimdiden çok seviyorum.Duvardaki goblen işlemeleri annem yapmıştı perdelere çok uydu, berjerlerimizi de perdenin kumaşından alıp kaplattık .


Evin en sevdiğim köşelerinden birisi mutfak masamız ve sandalyeleri.Masanın ayağı gördüğünüz üzere eski model bir Singer dikiş makinesi ayağı.Ankara'daki evimizden kaptığım bu ayağı beyaza boyatıp üstüne masa tablası kestirip ,yere sabitlettik.Masa merdiven bitiminde durduğu için aşağıda kalan sandalyeler uzun, yukarıdakiler kısa oldu.


Bu askıyı da annem yaptı hatta ilk ahşap boyama denemesi,bunu sonra takı askısına ya da anahtarlığa dönüştürebilirim.Şimdilik solda annemin yaptığı ,sağda hediye olan fırın tutacaklarım için askı görevi görüyor.Bakalım bu eldivenlerle ne yemekler yapacağım:)

Ayrıntıları yavaş yavaş sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, görüşmek üzere, bana şans dileyin.

11 yorum:

  1. Haklısın, ne kadar da az zaman kalmış, hayatında hep böyle tatlı ve mutluluk verici telaşların olsun inşallah, masana da ayrıca bayıldım;)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim yerden uzak , evt ben de boyanınca orjinalliği bozulur mu diye korkmuştum ama süper oldu , çok sağol tekraradan:)

    YanıtlaSil
  3. koltuğuna perdelerine bayılldıımmmm!!!! ben de ev eşyası alma halindeyim bu aralar, benim 67 gün kaldı ama şimdiden heyecan bastı valla :D
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Ne tatlı telaşlar bunlar, ben bile burdan heyecan yaptım. Ayrıca o masa ayağı fikrine bayıldım, acayip orjinal olmuş, pedalı da koysaydın bari, kahvaltı yaparken masa örtüsünün kenarını geçerdin:))))

    YanıtlaSil
  5. alışveriş danışmanı güldürdün yine beni:)))) iyi olurdu valla, tanur senin de yaklaşıyo ,günler o kadar çabuk geçiyo ki nasıl olsa hallolur diye son ana bırakma bişeyleri:) mutluluklar sana da

    YanıtlaSil
  6. Ohh en güzel heyecanlar :)
    Düşünmen gereken ve belli bir vakte yetişmesi gereken işler.
    Keyfini çıkar.Su gibi çabucacık bitiyor anlamıyorsun bile :))
    Kolaylıklar diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  7. Berjerinizi perdenin içindeki bir renkte dümdüz kaplatabilirdiniz biraz göz yoruyor sanki onun dışında çok güzel bir eviniz var mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  8. ay gonca bu resimler bile yetti çok güzel olmuş yahu. gelip görmek için sabırsızlanıyorum:D:D:D

    YanıtlaSil
  9. hadı bakalım sabırsızlıkla beklıyoruz:)

    YanıtlaSil
  10. ay ay hadi hayırlısı çok cici görünüyor ev, perdenin kumaşına bayıldım ^^

    YanıtlaSil
  11. Blogun çok ama çok güzel olmuş.Hele singer dikiş ayağı fikri harika.Aslında yıllardır dekorasyonla ilgilendiğim için çok gördüm bu değerlendirmeyi ama,sizin yüksek ve alçak sandalyelerle bir kullanma fikriniz gerçekten süper bir fikir olmuş.Takibe alıyorum sizi.Ben de beklerim. :)

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...