18 Ağustos 2011 Perşembe

Bence Suri Yürümeyi Bilmiyor


Ne Suri'ymiş arkadaş , kucaklardan inmiyor ,ama o da haklı topukluyla zor oluyordur.Kocaman kız oldu bu bana çok saçma geliyor , bebekler gibi sarmalayıp kucaktan indirmiyorlar.Katie ve Tom'daki kondisyon da iyiymiş vallahi , ben 2 poşet taşıyınca nefes nefese kalıyorum.Sağlık açısından da hiç doğru değil ben buradan deyim de Katie hanım dinler mi bilmiyorum:)








6 yorum:

  1. hahaaa :))hakikaten yaaa bu kız ne kadar büyümüş,sanırım medyada görünmesin diye böyle bir yol keşfetmişler,bak hepsinde kafasını saklıyor anne babasının göğsüne.tarikatta öyle emretmiş olabilir gerçi,hey allahım kız olmuş boyum kadar yaffuuu :))

    YanıtlaSil
  2. bence katie ve tom ya asiri paranoyak ve o yüzden böyle yapiyorlar yada paparazzilerden korumaya çalisiyorlar suriyi. sonuçta henüz çocuk. bilmiyorum artik nedenini nedirini ama biraz saçma geldi banada. egerki hakkaten suriyi paparazilerden korumaya çalisiyorlarsa bu sekil dahada çok ilgi çektiklerinin farkinde degiller galiba (:

    YanıtlaSil
  3. Katie holmes has such a great style!
    X

    YanıtlaSil
  4. Görmemişin çocuğu olmuş misali... Kaç yaşına kadar kucakta taşıyacaklar acaba?

    YanıtlaSil
  5. So cute !


    If you like french fashion, you should check out my blog, and maybe follow it if you wanna be the first to know when I update ;)


    xx




    www.coralieslooks.com - FRENCH FASHION BLOG

    YanıtlaSil
  6. bence topuklu giye giye çocuğun bacakları çarpıldı yürüyemiyor artık :))))))))))

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...