21 Temmuz 2011 Perşembe

Mideye Olduğu Kadar Göze De Hitap Etmeli


Yemek yemeyi deli gibi seviyorum , hele ki sunum gözüme hitap ediyorsa. Beğendiğim yemeklerin hemen fotoğrafını çekerim  gözüme hitap etmeyi sürdürsün diye, çünkü 10 dakikada mideye indiriyorum:)



Bu hamburger hayatımda yediğim en güzel hamburger ve sanırım hep de öyle kalacak.Emek 8 .caddede Yeşim cafede. Düşünün steackhouse veya whopper dan bile güzel.Hele ki şu patatesin üzerine baharat atıldı mı bayılıyorum.


mangalsız olmaz tabi 


Kokoreç ise favori yiyeceklerimden,  emekte şirin babada tunalıda profesörde çok severim, ama son zamanlarda evde mangalda yapıyoruz çok da güzel oluyor.Ulusta bi yer var dondurulmuş satıyor çok temiz , ordan alıyoruz.


Dilimleyip pişiriyoruz, sonra da baharatlayıp kesiyoruz.


krepler olmazsa olmaz.


köfteler, etler özellikle köfte babanın köftesi (ankamallde) , hd iskender in iskenderi ve bu fotoğraftaki de istiklalde bir kafeden.


Makarnalarda da deniz mahsüllüler ve kremalılar ama nasıl olursa olsun aldante ve permesanlı favorim.


Babamın yaptığı etler gibisi yoktur, evimiz çubuğa yakın olduğundan orada kesim yerinden alıyoruz etleri, annemin terbiyesi babamın mangalıyla birleşince yeme de yanında yat:)

Bu saatte canınızı çektirdiysem affola :)

3 yorum:

  1. Saat 02:00 olmak üzere ve ben acıktım. En çok en sondaki resim ilgimi çekti, olsa da yesem. namnamnam :)

    YanıtlaSil
  2. oh afiyet olsun..kokoreçin tadını hiç bilmem...niese yiğceğmide sanmıorum:))))hafta sonu 1yıl olucak evleneli evde toplanalım dedik..acaba neler yapsam die düşünüodum:)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok leziz görünse de canım en çok kokoreç çekti, olsa da yesek ama diyetteyim ki :(

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Siz ne düşünüyorsunuz ? Yorumunuz için teşekkürler ...