30 Nisan 2014 Çarşamba

17/52


A portrait of my daughter, once a week, every week, in 2014." 

'Kızımın bir portresi, her hafta,2014 boyunca.'

Geçtiğimiz hafta 23 Nisan 'da , biz işteyken babannenle deden seni  mahallemizdeki ilkokulun şenliğine götürmüş,çok eğlenmişsin, seni çocukların coşkusunu izlerken hayal edebiliyorum:) 
İşten çıkıp sana gelirken , sana mutlaka bayrak almalıyım diye düşündüm , girdiğim dükkanda bayraklara bakarken Atatürklüsünü istedim , dükkan sahibi gururla baktı ve para istemedi.Atamıza sahip çıkan,bu en güzel bayramımızın kıymetini bilen insanlar var güzel kızım, sen de onlardan biri olacaksın.Umarım senin geleceğinde daha parlak bir ülke oluruz.

29 Nisan 2014 Salı

Tanem 13 Aylık



Artık bebek değil, minik bir kız çocuğusun. Her geçen gün sana olan sevgimiz artıyor canımın içi.Babanın işten gelmesine yakın kapının önüne gidip baba demen, akşamları bi bana bi babana koşup sarılman ,aile olduğumuza binlerce kez şükrettiriyor, iyi ki varsın bitanem.



Bu fotoğrafta babanı karşılıyorsun :)

21 Nisan 2014 Pazartesi

16/52


A portrait of my daughter, once a week, every week, in 2014." 

'Kızımın bir portresi, her hafta,2014 boyunca.'

Doğayı , hayvanları, insanları, en minicik böceği minicik kalbiyle , kocaman yüreğiyle seven meleğimsin sen benim...

17 Nisan 2014 Perşembe

Tanem'in Kombinleri , Volume 8


Elbiseler,kurdele tokalar, pembeler de çok yakışıyor sana ama tayt, skinny jeans, trenchcoat gibi daha tarz parçalar giydiğinde büyümüşsün gibi geliyor, karşımda minik bir kız çocuğu görüyorum <3 ,seni çokkk seviyorum.



Bu fotoğrafı çekerken, arkamızdan tanımadığımız bir abla geçiyordu, alkış ,el sallama ve bağırışlarla caddeyi geziyoruz biz:)

Tayt; LCW
Bluz :H&M
Hırka: H&M
Trenchcoat:Kanz
Toka:H&M
Ayakkabı:Adidas

15/52


A portrait of my daughter, once a week, every week, in 2014." 

'Kızımın bir portresi, her hafta,2014 boyunca.'

Sen artık tam bir pamuk prenses oldun, haftasonu İstanbul'da çimenlerde, bir o yana bir bu yana koşturdun, kendi yaşına yakın bulduklarına sarıldın, bulduğun topları aldın vermedin:) Artık bebeklikten çıkıp minik bir çocuk olmaya başladın,bu hallerini görüp de gözlerim dolmasın mı..

12 Nisan 2014 Cumartesi

14/52


A portrait of my daughter, once a week, every week, in 2014." 

'Kızımın bir portresi, her hafta,2014 boyunca.'

Artık ben ön koltuğa sen de kendi koltuğuna , arkaya döndüğümde kendi kendine bir şeylerle oyalandığını görünce çok mutlu oluyorum, gezmeyi seven ,mutlu prensesim benim.

3 Nisan 2014 Perşembe

Tanem'in Doğum günü Detayları


Geçtiğimiz hafta Tanem'in doğum gününü kutladık.:Her şeyin ilki olduğu gibi, ilk doğum günü de çok özel bir gün.Biz de her şeyin özel ve güzel olması için elimizden geldiğince uğraştık.Süslemelerin hepsini kendimiz yaptık.İkramları da teyzelerimizin, halalarımızın, annanne ve babannemizin, arkadaşlarımızın, dostlarımızın katkılarıyla oluşturduk, herkesin ellerine sağlık.


Duvardaki banner ve yemeklere sapladığımız süsler için gerekli kağıtları instagramdan renklendir hayatını 'ndan almıştım.İstediğiniz her renk ,desen ve kalınlıkta kağıda baskı yapıp gönderiyorlar.Ben çok memnun kaldım, hatta kağıt baskı dışında duvar kağıdından ,bebek giysisine aklınıza gelen pek çok şeyi tasarlayıp satıyorlar.


Kurabiyeleri ve pek çok süslemeyi , son bir ayını bizim evde hazırlıklara yardım etmek için geçiren annemle yaptık:)Minik misafirler için aldığım şapkalara bile kurdele yapıştırdı annem, eline silikon tabancası almayagörsün.:)


Tanem'in yüzünün kartona baskısını alıp, çöp şiş çubuklarına yapıştırdım, fotoğraf çekerken hoş bir detay olarak kullandık.






Bir tek çerçeve hazır onun da etiketini ve fiyonkunu biz ekledik:)


Pastayı çoğunluğun isteği doğrultusunda şeker hamursuz yaptırdık, gelecekteki doğum günlerinde kendisi isterse seçim onun olacak elbette.Ebeveyn olmak gerçekten müthiş duygulu bir durum, hele ki benim gibi göz yaşı pınarlarında hazır bekleyen biri için.Herkes karşıdan iyi ki doğdun Tanem derken ,Tanem'in el çırpmasını izlerken neredeyse ağlayacaktım.İyi ki varsın canım kızım.


Tanem ve ben takım giyindik.Tanem'in elbisesi de benim etek bluzum de annemin elinden.:) Hazırını arasam bu kadar beğenmezdim, ellerine sağlık annemin.

Doğum gününde yanımızda olan tüm dostlarımıza , akrabalarımıza , o günün güzel geçmesi için koşuşturan herkese çok teşekkür ederim.


2 Nisan 2014 Çarşamba

13/52


A portrait of my daughter, once a week, every week, in 2014." 

'Kızımın bir portresi, her hafta,2014 boyunca.'

Bu hafta 3 tane aşı oldun ,bir diş çıkardın ,ateşlendin ,öksürüyorsun, bir de bu fotoğrafta olduğu gibi  bol bol cadılık yapıyorsun .Ama en önemlisi 1 yaşını doldurdun, yaşı büyük kendi bebek kızım.